… „A“ mužstvo – 18. kolo Divize „A“ – Sezona 2015/2016
… Neděle – 21.02. – 19:30 – SH Harcov Liberec

Zlej se(n) měl tentokrát raketový začátek. Hned po 12ti vteřinách se prosadil Benek a odstartoval tím tak pro hosty kolotoč, ze kterého třebušičtí slezli až po 40ti minutách.

Druhý a pohledný zásah patřil Rašínovi, který si za své skvělé výkony v „B“ mužstvu vysloužil účast v prvním týmu.

Rychlou třetí branku po individuální akci vstřelil opět Benek a nebylo co řešit.

Třebusice marně v bloku bránili a to bez jakéhokoliv náznaku protiútoků. Na hrotu se sem tam potuloval zoufalý Hink, který za celý zápas nic nepředvedl. Poločas skončil pro Třebusice ještě milosrdně 0:9.

Ve druhé 20ti minutovce Sen přidal „pouze“ branek 6. PKS se náhodně 2x za sebou čestně trefily a skóre korigovaly. Sen si za tohoto luxusního náskoku vyzkoušel i hru power-play, která nebyla z řad povedených. I přes vstřelený gól Bínou P. se Vogt vrátil do branky a náš tým pokračoval v poli se 4mi hráči.

Za konečný výsledek 15:2 může být odevzdaný soupeř rád.

 

“ Dlouho jsme tu takto odevzdaného a špatně hrajícího soupeře neviděli. Jezdí sem týmy ze spodku tabulky a mnohdy se střelecky trápíme, zápasy rozhodujeme v závěrečných minutách a hra je vyrovnaná, ale s Třebusicemi bylo vymalováno po 3 minutách. Jestli to bylo rychlými brankami nebo nemohoucností soupeře nevíme. Každopádně jsme rádi, že doposud nejlepšího střelce Hinka na vrcholu vystřídal náš hráč Benek, který se trefil opět 6x, stejně jako v prvním vzájemném utkání. Vyzkoušeli jsme si hru bez branaře, na které musíme ještě hodně zapracovat.

Pozitivem je zařazení Rašína, který se prosadil i divizi a více jak plnohodnotně nahradil chybějící beky. Dále také premiérový zásah Ondry Soběslava po jeho návratu ze zahraničí. Více není utkání třeba komentovat.

Nyní nám stačí z posledních 4 utkání urvat pouhý bod, abychom mohli oslavit titul a postup do druhé nejvyšší soutěže. Poslední kroky bývají nejtěžšími. Navíc jedeme na Mělník, který bude určitě posílen. Snad o naší budoucnosti rozhodneme co nejdříve.“

 

Sestava:
Vogt – Bína P., Soběslav, Žoček, Rašín – Benek, Beneš, Děkan, Němec J., Štajner

Branky a asistence:
Benek 6+2, Soběslav 2+3, Němec J. 2+3, Bína P. 2+2, Rašín 2+1, Štajner 1+0, Beneš 0+2

*** Premiérově se v triu nejlepších hráčů zápasu objevili všichni naši členové a to Josef Němec, Aleš Benek a Dominik Vogt !!!

*** V sestavě kola se z našeho týmu objevil již po 6té šesti gólový Aleš Benek, kterému tak schází pouhý bod v této anketě na vedoucího Nového P. z Baníku Chomutov !!! Alešův tuplovaný hattrick se zasloužil i o vedení v tabulce střelců. V té předskočil nyní o 4 branky třebusického Hinka !!!

 

V 19tém kole odjedeme na horkou půdu do Neratovic, kde se střetneme s rezervou druholigového Olympiku Mělník.

Ta nás spolu s Wizárdy dokázala v této sezoně porazit a to po výsledku 8:12. V Liberci se v sestavě mělnických objevilo mnoho posil z prvního týmu, což se dá očekávat i nyní, jelikož Áčko hraje své utkání až v neděli. Navíc se do soupeřova dresu znovu oblékl ostrostřelec Josef Gabčo, kterému skončilo působení v prvoligovém Benagu Zruč. n./S.

Olympik má v současné době pouhých 22 bodů při skóre 97:105 a okupuje 10 příčku Divize „A“.

Duel se odehraje ve zmíněné neratovické hale a to v pátek – 25.02. od 18:30 !!!

 

O výsledku Vás budeme včas informovat !

Díky za podporu !
tým FTZSL

 

ZPĚT