… „A“ mužstvo – 10. kolo Divize „A“ – Sezona 2015/2016

… Neděle – 13.12. – 19:30 – SH Harcov 

 

Prvních deset minut bylo ze stran obou celků velice opatrných. Jak Zlej se(n), tak Brandýsek čekal na první chybu a otevření skóre. Toho se dočkali hosté, kdy si gól z nacvičené akce z rohu připsal Růžička – 0:1.

Během krátké chvíle se domácí z inkasované branky vzpamatovali a dvěma slepenými góly Němce a Vodičky skóre otočili – 1:2.

Do poločasu se šance střídali na obou stranách, ale oba mančafty drželi brankáři.

V posledních minutách se Brandýsek provinil 6tým faulem. Toho Žoček sice napodruhé využil, nicméně mu zásah uznán nebyl kvůli nezdvižené ruce před zahájením kopu.

Šestý faul byl načten i domácím, kteří tím nabídli FCB srovnání, ale hostující útočník pálili vedle. Bohužel z nepřesného výhozu Vogta a následného protiútoku bylo skóre na světelné tabuli shodné – 2:2

Druhá část zápasu nabídla pro diváky především ze strany domácích mnohem větší podívanou.

FTZSL lépe bránilo a vepředu bylo produktivní. Na chytrou trefu Němce sice hosté zareagovali, ale poté už to byl pouze domácí celek, který střílel ostrými.

Čtvrtou, pátou a šestou branku si připsali postupně Němec, který zkompletoval hattrick, dále Benek a Beneš.

Při hře power-play pak Vodička veškeré naděje šestého týmu tabulky utnul, kdy se prosadil do prázdné branky a upravil tak konečný výsledek na 3:7.

 

“ Zápas to byl pro nás těžký. Na Brandýsku bylo vidět, že spolu nějakou tu chvíli jsou, čemuž nasvědčovali i nacvičené věci ze standardních situací. Svou individuální kvalitu měli i jednotlivci, proto se nekonala z naší strany žádná střelnice, jakou někteří lidé čekali.

V utkání se prosadil Pepa Němec, který svými body mančaftu výrazně pomohl.

Svou premiéru si odbyl Karel Knejzlík, který podal velmi koncentrovaný a kvalitní výkon.

Další 2 zásahy si kupodivu přispal Vóďa, který napravil svůj nevýrazný výkon v Kolíně a rádi jsem i za návrat Žokyho, který po svém zkratu opět naskočil a i přes virózu se v sestavě objevil.

Nyní musíme splnit svou povinnost s posledním Ústím a připravit se na druhou část sezony, která nebude určitě jednoduchá.“

 

Sestava:

Vogt – Bína P., Vodička, Žoček, Šisler J. – Benek, Němec J., Beneš, Děkan, Knejzlík

Branky a asistence:

Němec J. 3+2, Vodička 2+0, Šisler J. 0+3, Benek 1+0, Beneš 1+0

*** Mezi 3 hráče zápasu byli z našeho týmu delegátem zvoleni Josef Němec a Pavel Bína.

*** V sestavě kola se z našeho týmu objevil jediný Josef Němec.

 

Poslední utkání tohoto roku odehrajeme již tento pátek (18.12.) a to s posledním týmem tabulky – Relaxem Ústí nad Labem, který se v soutěž trápí a má pouze jediný bod.

Vše v MSH Ústí nad Labem od 19:45.

 

O výsledku Vás budeme informovat !!!

Díky za návštěvu a podporu v dalších bojích !

tým FTZSL

ZPĚTna přehled novinek